dimecres, 23 de gener del 2019

Escriu tot el que sàpigues d’Hipòlit; aprox 200 paraules.


Hipòlit és una persona que, es va acabar enamorant de l’emperadriu i, ha estat intentant durant molt temps que ella li ami. Un dia, es va colar a la cambra de l’emperadriu per dir-li el molt que la ama, i ella si va respondre que també sent el mateix, li ama, però a partir d’aquell moment haurà de fer tot el que ella li mani per tal de que no els descobreixin. Aquella nit la van passar els dos en el llit.

Al dia següent, l’emperador es va dirigir a la cambra de la seva dona, que encara hi dormia amb l’Hipòlit, per sort, Hipòlit es va amagar en un retret i l’emperadriu va convèncer al seu marit per a que li deixes dormir més estona, dient que en el seu llit i està el seu fill, gracies a això, els dos amants no van ser descoberts i, Hipòlit va passar uns altres set dies a la cambra de l’emperadriu.

Amb la mort de Tirant i l’emperador, Hipòlit es va encarregar de fer els processos funeraris, donant robes de dol a tots els que les necessitin, dies després, es va cassar amb l’emperadriu i convertir en el nou emperador

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada