divendres, 18 de gener del 2019

Escriu, en 200 paraules(aprox.) tot el que sàapigues del final de Tirant lo blanc


El llibre té un final molt tràgic, però tot va començar una mica avanç. Quan la viuda va intentar aconseguir que Carmesina no volgués  continuar amb Tirant. Va intentar  fins i tot simular una infidelitat de part de Carmesina, però no ho va aconseguir.
Tirant va parlar amb Carmesina al hort i van confirmar el seu amor fins i tot van decidir casarse. Més tard l’emperador va fer la cerimònia i es van casar.
Tirant va tenir que marxar al cap de l’exercit i va guanyar batalles, però, quan ja tornaven va tenir un mal de costat i ningun metge podia curar-lo. S’ho va dir a l’emperador, i quan van tenir la noticia de la seva mort va convocar una cerimònia en memòria seva.
Quan Carmesina es va adonar de que tot el seu poble estava plorant, estava tement la mort del seu pare fins que li van comunicar la noticia. Sentia tant dolor que no podia ni parlar. Fins i tot va morir del dolor que suportava junt al seu pare que també va morir.
Després de aquestes tres morts, Hipòlit va reunir a tots els ducs i reis  per veure qui seria l’emperador. Van mirar el testament de Tirant i deixava com a successor a l’Hipòlit. Finalment l’Hipòlit va tenir que casar-se amb l’emperadriu, encara que ja eren amants.


Pau González Collado 1ºBatx A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada