dimecres, 16 de gener del 2019

En 200 paraules explica el final del llibre Tirant lo blanc

El llibre te un final molt tràgic, aquest últim relat comença amb l’expedició de Tirant per conquerir noves terres. Al cap d’un temps i de moltes guerres Tirant aconsegueix el seu propòsit.
El problema comença quan Tirant cau malalt i els metges no poden fer res per salvar-li.
Amb aquesta noticia Tirant no vol fer res més que visitar per últim cop a la princesa i dir-li que l’ama i que ha sigut la dona de la seva vida.
Tirant no pot arribar a veure a la princesa. Quan a la princesa li donen la notícia no so podia creure, ella solament volia estar amb ell i plorar la seva mort, però el seu pare veient el que estava ocurrent ordena a la princesa que se anés a la seva habitació.
A la matinada següent troben a la princesa morta en el seu llit, gràcies a la gran pena que sentia. Quan li van donar la noticia a l’emperador va morir amb el disgust de la mort de la seva filla.

Davant d’aquesta situació el tro es va quedar lliure i el va acceptar Hipòlit que es va casar amb una emperadriu que posteriorment va morir, obligant a Hipòlit a tornar-se a casar amb una dona amb la qual van tenir fills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada