dimecres, 16 de gener del 2019

En 200 paraules explica el final del llibre Tirant lo blanc.


El llibre, Tirant lo blanc, acaba quan la viuda intenta enganyar a Tirant sobre la Carmesina, la princesa de la qual esta enamorat, per a que deixi d’amar-la i que pogués anar amb ell a la guerra ja que la viuda està enamorada en secret  de Tirant. Ho intenta enganyant-lo amb mentides sobre la Carmesina. Més tard, ella, la viuda, parla amb la Carmesina també i la intenta enganyar, però no ho aconsegueix. Després, en Tirant i la Carmesina  es besen i Tirant parteix a la guerra.
Per una ferida mortal en la guerra, Tirant mor en batalla i la notícia arriba a Carmesina, l’emperador, l’emperadriu i la resta de cavallers. Fan un funeral en honor seu, però Carmesina no pot parar de plorar i lamentar-se pel que ha succeït. L’emperador mor de dolor al veure la seva filla molt trista, i Carmesina mor de tristesa per la mort del seu amant, Tirant.
Amb la situació de no hi haver-hi emperador al regne i necessitant un, llavors, amb aquesta situació Hipólit, amant de l’emperadriu en secret, aprofita i assumeix aquest càrrec i es converteix en emperador donant així el final de Tirant lo blanc, capítols amorosos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada