divendres, 18 de gener del 2019

Escriu, en 200 paraules tot el que sàpigues del final de Tirant lo Blanc


Al principi, va explicant mes aventures amoroses del Titant lo Blanc i la Carmesina, com es van enamorant encara més l’un de l’altre. Una nit, el capità es va presentar al llit de la seva amada, on no van practicar l’acte sexual perquè la Carmesina no volia perdre la seva virginitat i Tirant la va respectar, i nomes van parlar entre carícies i rialles.

Abans de que el cavaller se n’anés a la guerra, els dos enamorats es van prometre l’amor etern, encara que casi es barallen per culpa de l’Emperadriu que estava enamorada de Tirant en secret.

Quan les tropes de Tirant tornaven cap a casa, el capità es va posar molt malalt i va morir. 
La Carmesina es va vestir de boda i va anar a veure al que seria el seu futur marit. Al veure’l mort el va besar als llavis entre llàgrimes, fins que el seu pare va ordenar al guàrdies que se la emportessin cap a la seva cambra.

Després de la mort de la Carmesina i del rei, l’emperadriu es va desmallar i els metges no sabien que li succeïa. Hipòlit, l’hereteu de Tirant i per tant de la corona, es va casar amb l’emperadriu abans de que ella moris. I com cap rei d’altres regnes es va imposar, Hipòlit va ser coronat rei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada