divendres, 18 de gener del 2019

Escriu en 200 (aprox.) paraules tot el que sàpigues del final de Tirant lo Blanc

Als últims capítols del llibre de Tirant lo Blanc ocorren molts esdeveniments, la Viuda Reposada vol impedir l’ amor de Carmesina i Tirant, ja que li agrada, per això declara el seu amor per ell, però Tirant li contesta que esta enamorat de Carmesina.
A continuació es troben Tirant i la Princesa, es declaren el seu amor i la princesa li diu que no s’imaginaria una vida sense ell. Plaerdemavida ajuda a Tirant a entrar a la cambra de la princesa per poder anar al llit amb ella y quan la princesa es troba a Tirant sense roba, s’espanta y li diu que encara no vol perdre la virginitat, ell accepta la seva decisió.
Un altre dia la Emperadriu parla amb tirant i li diu que ja es hora de que Carmesina perdi la virginitat, que es tregui la roba i que es fiqui al llit amb ella. Ell accepta, però Carmesina s’enfada pel comportament de Tirant.
Finalment, Tirant acudeix a la batalla y agafa una malaltia, la qual el mata. Quan la princesa sap que Tirant a mort, plora fins morir ella també per pena i tristesa.

Després de la mort de l’emperador, Hipolit ocupa el càrrec d’emperador casant-se amb la emperadriu, amb la qual ja havia tingut relacions sense que l’emperador ho sàpiga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada