dimecres, 16 de gener del 2019

En 200 paraules explica el final del llibre tirant lo blanc

En els últimes capítols de Tirant lo blanc es veu com Hipòlit, amant de l’emperadriu va a visitar-la a la seva cambra. L’emperadriu, per excusar-se diu que es troba molt malament , tant que necessita que no hi hagi ningú al castell. Ella i Hipòlit mantenen relacions sexuals fins que arriba l’emperador i Hipòlit te que amagar-se al retret mentre que l’emperadriu s’excusa dient coses amb doble sentit. A la donzella Eliseu no li agrada Hipòlit però el serveix per ordre de l’emperadriu. Més tard, quan ell li mostra tant amor a l’emperadriu, Eliseu l’acaba acceptant.
Per altra banda, Tirant que està enamorat de Carmesina, objectiu de la qual és mantenir la seva virginitat, va a visitar-la i mantenen conversacions amoroses. Plaerdemavida intenta ajudar a Tirant a tenir relacions sexuals amb ella però com que ella es nega plorant i Tirant ho accepta per que l’estima. La Viuda Reposant que està enamorada de Tirant li prepara una trampa per trencar aquest amor però amb les paraules de Tirant a Carmesina, no funciona la trampa de la Viuda.
Hipòlit es casa amb l’emperadriu després de la mort de l’emperador i després de la mort de l’emperadriu es torna a casar.

Tirant marxa i mor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada