dimarts, 5 de novembre del 2019

Text humanístic: Dotze anys


Dotze anys

Desprès de sis anys d’educació primària, on tots nosaltres aprenem principalment els valors, que són primordials per a viure mínimament com un ciutadà civilitzat, i els coneixements bàsics que ens permeten començar a pensar de manera més racional, ens enfrontem al primer gran pas de la nostra vida, quatre anys d’educació secundària.

La ESO són pràcticament els anys més importants, ja que és quan comencem a decidir les nostres preferències sobre l’assignatura que més ens agrada, per altra part poden ser uns anys turmentosos si no saps diferenciar els teus gustos de les coses que realment saps fer, per tant et pots confondre i acabar agafant una decisió que realment no t’agrada.

Desprès d’acabar la ESO tots el presents vam decidir seguir estudiant, de manera que vam cursar el Batxillerat perquè volíem seguir aprenent sobre els temes que més ens agraden. Aquest dos anys de Batxillerat són fugaços, ja que totes les experiències que pots arribar a viure fan que el dia a dia no sigui una rutina tediosa.

Moltes gràcies por aquests dos anys inoblidables, que sens dubte no oblidaré mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada