dimecres, 20 de novembre del 2019

El món de la escriptura


Es tot un honor rebre aquest premi Nobel de literatura. Mai m’havia imaginat arribar fins aquí, estar nominat a un dels grans premis i molt menys guanyar-lo. Això suposa per a mi una gran motivació per continuar fent el que mes m’agrada en el món, escriure.
Per molts escriptors guanyar el Premi Nobel de literatura es una meta a la que aspiren, però volia dedicar aquestes paraules especialment a tots aquells escriptors joves que somien en arribar a ser reconeguts. Res es impossible, tot s’ha aconsegueix amb dedicació i esforç, però sobre tot amb moltes ganes de aprendre i millorar. 
També volia donar les gràcies a la meva família i amics que han estat en les bones i en les no tan bones. Y en especial a la meva mare, pel seu suport i per creure en mi quan ningú ho feia, ja que com tots sabem, dedicar-se a la escriptura no es del tot fàcil, el teu èxit depèn dels altres, has de arribar a les persones mitjançant les paraules i saber transmetre tots els teus pensaments en un full en blanc. Per això, vull donar-vos les gràcies a tots vosaltres perquè part d’aquest premi es vostre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada